Terugblik 2019 – meest gelezen artikelen

In 2019 bereikten we meer dan 350.000 bezoekers op onze website! Een korte terugblik op 2019. Soms staan we zelf versteld van het aantal lezers van bepaalde blog’s. Italiaanse recepten doen het sowieso altijd goed, maar bepaalde blogs worden door zoekmachines goed gevonden en vaak gelezen.

In ons 40e editie een overzicht van onze blog’s die in 2019 vaak werden gelezen:

Da Porto’s ongelukkige liefde situeerde zich in werkelijkheid niet in Verona, noch in Montecchio, maar in het Noord-Italiaanse dorp Ariis, in Friulië (de ruime regio rond Venetië). De Villa Ottelio Savorgnan mét balkon, het landhuis van het geslacht Savorgnan, zou dan het échte huis van Julia alias Lucina Savorgnan zijn en niet de fake versie in Verona.
KLIK HIER

In plaats van de rauwe eieren en de mascarpone voor de tiramisu wordt in dit recept vanillepudding gebruikt. Een laagje banaan geeft het geheel een frisse ‘bite’.
KLIK HIER

De Nederlandse taal bevat veel woorden die afkomstig zijn uit het Italiaans.
KLIK HIER

In Nederland is in restaurants de menukaart over het algemeen ingedeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Als je wel eens op vakantie bent geweest in Italië, dan zul je ongetwijfeld hebben gemerkt dat de Italiaanse menukaart hiervan afwijk
KLIK HIER

Bestel voor slechts € 4,99 ons e-book en steun hiermee een goed doel.
KLIK HIER

Leave a Reply

Your email address will not be published.