Blogs

Wij zijn twee Nederlanders, deels voor verschillende stichtingen rondreizend door Noord-Italië, in het bijzonder verkennend en netwerkend in de regio’s Friuli Venezia Giulia (FVG) en Veneto. Vooral de Regio FVG, waar wij een huis hebben en tevens een prachtige luxueuze vakantiebungalow – Villa Greta – verhuren, willen wij in Nederland en België onder de warme aandacht brengen.

Wij schrijven over onze ervaringen vele blogs op deze website. Wij streven ernaar om een paar keer per jaar een digi-magazine uit te brengen waarin wij de liefhebber van Italië vooral met vele foto’s een indruk willen geven over de veelzijdigheid van dit deel van Italië. De Italianen noemen Friulië zelf het ‘Toscane van Noord Italië’. Wij denken dat veel Nederlanders en Belgen het de moeite waard zullen vinden om hier op vakantie te komen. Er zijn bergen, glooiende heuvels, prachtige gouden stranden en de cultuur ligt er letterlijk voor het oprapen. Het hoeft weinig betoog dat de wijnen goddelijk zijn. De Italiaanse keuken is bij iedereen ruim bekend al heeft deze regio tevens veel eigen gerechten en lekkernijen. Wij trachten de lezers een indruk te geven door onze recepten via deze website met hen te delen.

Al onze blog’s zijn onderverdeeld naar onderwerpen die tevens te vinden zijn in het scrolmenu ‘Blog’

Veel leesplezier.

Sjaak Verweij
Ad Smets

One comment

  • Wat is jullie site mooi geworden! Was even niet rechtstreeks erop geweest, maar complimenti!!! Mooie indeling, mooie foto’s (come sempre).
    Un bacio,
    Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *