Huisregels en privacy instellingen

Iedereen met goede bedoelingen mag ons digitale Italië magazine ‘il Tramonto’ (de zonsondergang) bezoeken. Geniet van de informatie en van de foto’s. Op al onze blogs en foto’s rust natuurlijk copyright.

Wij vinden het erg leuk als je onze blogs met anderen deelt en anderen laat meegenieten.

Wij vinden het ook erg fijn als je ons voorziet van tips, wat kan door op de blog te reageren. Die worden later gepubliceerd onder de blog. Je naam komt er bij te staan, je mailadres niet. Of stuur ons een mail.

Wil je zelf een blog voor onze website schrijven, neem dan zeker contact met ons op.

Op het moment dat jij je per mail bij ons aanmeldt om opgenomen te worden in onze verzendlijst geef je ons toestemming om jouw gegevens dus ook daadwerkelijk voor dit doel te gebruiken. Jouw mail bewaren wij als bewijs dat jij je hebt aangemeld.

Wij houden zelf geen verzendlijsten bij. Wij plaatsen je naam, achternaam en mailadres in de verzendlijst die wij bij Mailchimp voor il Tramonto hebben aangemaakt. Je kunt via de link in de mails die je van ons via Mailchimp krijgt toegestuurd jezelf te allen tijde uitschrijven en je eigen gegevens (naam, achternaam en mailadres) bekijken en aanpassen. Het blijft je eigen verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor de juistheid van je eigen gegevens. Dit geldt evenzeer voor degene die zich via het contactformulier inschrijven.

Veel mensen vinden het normaal om zich aan te melden onder een niet echte naam. Daar doen wij niet aan mee. Zo echt en puur als wij in onze blogs zijn, zo verwachten wij van jou dat je bij aanmelding je echte naam gebruikt. Wij houden niet van fake accounts en nepmensen! Merken wij dat je niet je echte naam gebruikt, dan verwijderen wij je uit de verzendlijst bij Mailchimp.

Wil je liever geen mail van ons ontvangen en toch op de hoogte blijven van alle leuke en interessante berichten over Italië, de Italiaanse keuken etc. meld je dan zeker aan bij onze groep op Facebook dan wel op LinkedIn of link met Ad via Twitter, dan krijg je al onze berichten via het social media kanaal van jouw voorkeur.

Deze website is ondergebracht bij Neostrada (gevestigd te Lelystad). De website heeft plug-ins geïnstalleerd waarmee SPAM getracht wordt te voorkomen en tevens om het aantal unieke bezoekers bij te houden.