PARTNERS il Tramonto gaan samenwerken

Marja Dekkers (FriulVin) & Paolo Ferrin (wijnhuis Ferrin)

Net voor Oud en Nieuw werd bij wijnboer Ferrin – met een prachtig uitzicht op de besneeuwde toppen van de Alpen – de samenwerking bezegeld tussen wijnimporteur FriulVin en Paolo Ferrin, natuurlijk onder het genot van een wijnproeverij.

Beide bedrijven zijn PARTNER van il Tramonto. Kun je je voorstellen dat wij ongelooflijk verheugd zijn dat wij nu ook in Italië ons netwerk weten te bezegelen met samenwerkingsverbanden tussen PARTNERS. FriulVin is gespecialiseerd in de wijnen uit deze regio en als je na het lezen van onze blogs zin hebt om een van de beschreven wijnen te bestellen, dan kun je contact met hen opnemen.

Van Paolo Ferrin gaan ze natuurlijk naast de witte specialiteit, de Hespérus, ook de Varamus importeren, een verrukkelijke volle rode wijn. Proficiat FriulVin en Ferrin, dat het een langdurige samenwerking mag worden.

Marja en Hans Dekkers (FriulVin) & Paolo Ferrin (wijnhuis Ferrin)

Ferrin is winnaar van de il Tramonto Gondola d’Oro 2015 met hun geweldige rode (exclusieve) wijn, de Rosso Majon 2011.

OVERIGENS NOG EVEN DIT: wij hebben de nieuwe Rosso Majon 2015 mogen voorproeven. Hij gaat over een tijdje op de fles. Of die lekker is? Hij is VERRUKKELIJK !!!! Voor mensen die deze wijn nog niet geproefd hebben: het is een rode wijn op basis van de Refosco druif (komt alleen in deze regio voor) die een paar weken in mandjes wordt gedroogd (passito) en daarna 18 maanden op houten vaten wordt gelagerd. Narijpen doet hij op de fles en krijgt dan na enkele maanden z’n eigen karakter. Op dit moment bezitten wij nog 2 flessen van 2011 en om eerlijk te zijn: ze zijn onbetaalbaar en juweeltjes om te drinken. Verkopen doen wij ze niet, dus je hoeft ons niet te vragen!

Heb je belangstelling om wijnen van FERRIN via wijnimporteur FRIULVIN, neem dan contact met hen op.

Klik hier voor alle blogs ‘il Tramonto’

© www.iltramonto.eu – redactie: Sjaak Verweij – foto’s: Ad Smets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *