Carnevale a Camino al Tagliamento

Il favoloso mondo di Walt Disney, dal Corale Caminese: CARNEVALE IN MUSICA

Wat een grandioos carnavalsspektakel hebben onze dorpsbewoners in elkaar gedraaid. Het halve dorp deed mee als zanger of als acteur. Een opera geschreven door tweelingbroers Zorzini die enige tijd geleden het conservatorium hebben afgerond.

IL FAVOLOSO MONDO DI WALT DISNEY, CARNEVALE IN MUSICA

Het dorpskoor – Corale Caminese – had dit muzikale carnavalstheater in elkaar gedraaid met allemaal sprookjes van Disney. de artiesten mochten op eigen wijze de sprookjes uitbeelden. Er was zelfs een heuse Mary Poppins die met gemak ‘supercalifragilisticexpialidocious’ zong. Bert werd op een geweldige wijze gespeeld – overigens met een verrassende goede stem – door onze vriend Ennio, de vader van de tweelingbroers.

Niet wetend dat we pizza zouden krijgen, zaten wij aan de pappardellen met garnalen

Iedereen was fantastisch uitgedost en met zorg geschminkt. Het hele ‘junglebos’ was erbij aanwezig. Wat wij niet wisten, was dat er na afloop gezamenlijk pizza gegeten zou worden.

Wij zaten om 18:00 uur met een lekker voldaan dik buikje (pappardellen met garnalen in een elegant pittige tomaten roomsaus – recept volgt binnenkort) een beetje beteuterd te kijken naar de maar liefst 2 enorme pizza’s van anderhalve meter doorsnee.

De mediagekte rondom het Coronavirus even vergeten en lekker ontspannen bij het Carnavalstheater ‘il favoloso mondo di Walt Disney – van het dorpskoor van Camino al Tagliamento. Het was geweldig!

Natuurlijk hebben we toch maar een stukje gegeten. Verrassend goed, luchtig en niet zwart aan de onderkant. Compliment voor deze kunstenaars in koken. Maar een nog groter compliment voor alle dorpsbewoners die een geweldige show hebben neergezet.

Lees ons eerste boek, L’amore, en beleef onze ervaringen bij het inburgeren in Italië!
De mediagekte rondom het Coronavirus even vergeten en lekker ontspannen bij het carnavalstheater - il favoloso mondo di Walt Disney - van het dorpskoor van Camino al Tagliamento.

L’amore, een boek over twee Nederlanders die een nieuw bestaan opbouwen in Italië

Klik hier voor alle blogs ‘il Tramonto’,
© www.iltramonto.eu – redactie & foto’s: Ad Smets

Leave a Reply

Your email address will not be published.