Il Tramonto haalt de landelijke krant ‘il Giornale’

Il Tramonto haalt de krant ‘il Giornale’
Recent werden wij benaderd door Aris Spada van de hoofdredactie van deze gerenommeerde krant. Hij wilde één van onze artikelen publiceren in hun krant. Uiteraard gaven we toestemming.

Niet alleen omdat we trots zijn op wat we schrijven, echter ook omdat we Aris Spada al jaren kennen. We hebben Aris in Nederland al meerdere malen ontmoet. De eerste keer klikte het meteen, wellicht omdat hij jarenlang in Lignano heeft gewoond en zijn vader een slagerij had in …….. Pertegada, het dorp waar wij nu al 10 jaar vertoeven en ook een gastenverblijf, Villa Greta, hebben.    (klik hier voor de foto’s van zijn bezoek aan ons in Pertegada)

Mister Italia
Wij noemen Aris gekscherend ‘Mister Italia’ van Nederland. Wanneer er in Nederland een Italiaans evenement plaatsvindt, kun je er gif op innemen dat dit uit zijn koker komt. Ook ‘il Giornale’, hét blad voor Italiaanse zaken en smaken voor Italië-liefhebbers, is één van zijn kindjes. Deze krant is met een oplage van 70.000 exemplaren veruit de grootste Italiaanse uitgave voor de Nederlandse markt. Het moge duidelijk zijn dat zijn redactie ons op de voet volgt en ons waardeert voor onze inzet om bella Italia onder de aandacht te brengen van het lezerspubliek in Nederland en België. Met meer dan 60.000 bezoekers op onze website zijn we zeker nog geen reus zoals zij, echter klein zijn we toch ook niet meer.

Stond ‘Mister Italy’ onlangs zelf bij ons nog onverwacht op de stoep, onlangs publiceerden wij een bijna anekdotisch verhaal over het feit dat we onverwacht andere Italiaanse vrienden op bezoek kregen, ongepland bleven eten en óók nog eens Italiaanse vrienden meenamen.  Dit artikel viel in de smaak van de redactie van ‘il Giornale’ en werd met foto’s en al gepubliceerd in de wintereditie van il Giornale.  

We zijn trots en vereerd. Gaaf!!!!

 

 

 

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *