Klein familiebedrijf wint prijs voor internationale handel (2020)

DE IL TRAMONTO GOLDEN GONDOLA AWARDS 2020/21 – In de categorie ‘internationale handel’ werd de Golden Gondola Award 2020 uitgereikt aan de firma GEOM srl.

Tijdens een feestelijk evenement in Villa Valetudine werden 10 prijzen – 7 van de editie 2020 en 3 van 2021 – uitgereikt door de hertogin Tilde en hertog Alessandro Badoglio. Fabiola Tilatti, bestuurslid van Movimento Turismo per il Vino FVG, leidde iedere prijswinnaar in met de toelichting waarom de internationale il Tramonto Golden Gondola Award werd toegekend.

In de categorie ‘internationale handel’ werd de il Tramonto Golden Gondola 2020 uitgereikt aan Antonella Iacuzzi en Junior Antonio Lenoci van de firma GEOM srl.

(vlnr) Antonella Iacuzzi, Junior Antonio Lenoci, FAbiola Tilatti en hertogin Tilde Badoglio

Toelichting toekenning prijs:

GEOM S.R.L. vormt een schakel  tussen verschillende partijen op de internationale markt op het gebied van lichte constructie en bouwmaterialen (zoals kunststof vloeren). De twee eigenaren Antonella en Junior Antonio werken intensief samen met Nederlandse bedrijven en Geom Srl vormt daarmee een brug tussen Friuli en Nederland.

Hoewel Nederland ieder jaar erg veel jong afgestudeerden uit Italië ontvangt is er nog steeds een tekort aan hoogopgeleide professionals. Het werkloosheidspercentage rondom Eindhoven (centrum van een van de Brainportregio’s in de wereld) ligt nog steeds rond 3%. Nederlandse bedrijven willen daarom erg graag samenwerken met bedrijven uit andere delen van de wereld waar eenzelfde soort handelsgeest heerst. Een goed voorbeeld van een Friulaans bedrijf van hoe je synergetisch kunt samenwerken is Geom Srl (Varmo) van Antonella Iacuzzi en Junior Antonio Lenoci. Dit goede voorbeeld van samenwerken wordt beloond met de Gondola d’Oro in de categorie ‘Internationale Handel’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *