50 Nederlandse werkgevers proeven de winnende Prosecco

Tijdens een netwerkbijeenkomst van SAM werden vertegenwoordigers van 50 Nederlandse werkgevers in de gelegenheid gesteld om de Prosecco van wijnhuis Umberto Baccichetto te proeven.

Wij leven in  twee werelden en deze keer doelen we niet alleen op Italië en Nederland, maar op een fysieke en een digitale. Twee werelden die niet meer zonder elkaar kunnen. Zo kunnen wij niet alleen maar digitaal ‘netwerken’. Fysiek een netwerkbijeenkomst bijwonen is een absolute noodzaak. Dat betekent echter ook veel reizen, strak plannen en goed organiseren. Soms best ingewikkeld en zeker uitdagend. Het voordeel is dat we erg leuke momenten beleven en jawel, vaak met een lekkere hap (zoals heerlijke kroketten) en een drankje.

Voor onze Stichting SAM (doel = een vitale arbeidsmarkt) organiseren we o.a. netwerkbijeenkomsten voor de 50 aangesloten werkgevers. Onlangs een netwerkbijeenkomst bij ouderzorginstelling De Wever in Tilburg.

Een proost op een fijne zomer
Omdat dit de laatste SAM Netwerkbijeenkomst was vóór de zomer- en vakantieperiode, proostten we met z’n allen op een fijne zomer. Wij, Ad en Sjaak, hadden voor deze gelegenheid een overheerlijke prosecco meegenomen. Deze prosecco van wijnhuis Umberto Baccichetto won vorig jaar de ‘il Tramonto Golden Gondola Award’ (klik hier voor een impressie). Zo konden in één klap vertegenwoordigers van 50 werkgevers deze winnende prosecco proeven. En geproefd werd er! Cin cin!

Voor een kort moment kwamen onze twee werelden samen: ons Nederlandse werkgeversnetwerk dronk onze favoriete Italiaanse prosecco, die onze il Tramonto Award gewonnen heeft.

Klik hier voor de wijnwaardering voor deze prosecco op il Tramonto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *