Nacht overslaan, art gallery en lekkere wijnen

We leven op twee plaatsen, in twee werelden. Af en toe is het strak plannen om het allemaal geregeld te krijgen.

Wijnhuis Ferrin, goede vrienden van ons, hadden op zondagavond een opening van een tentoonstelling van olieverfschilderijen. We wilden deze officiële happening met hapje, drankje en babbeltje niet missen, zeker omdat dit voor ons een goed moment is om te netwerken.

Zaterdagmiddag zijn we vanuit Nederland vertrokken en zonder te slapen zondagochtend in Pertegada aangekomen. De rest van de dag benut om de auto uit te laden, in huis e.e.a. weer op orde te brengen en de eerste boodschapjes te doen.

Na een nacht te hebben overgeslagen waren we aan het begin van de avond bij ‘de Ferrin’s’. Enerzijds om een gezellige avond te hebben, te netwerken, maar ook om een fotoreportage te maken voor onze Ferrin-vrienden. We moesten ons inhouden om niet uitbundig van hun overheerlijke wijnen te drinken, want zonder slaap hakt het er flink in.

Het thema van deze avond was ‘Schilderijen van Twee Schrijvers’. Een schrijversechtpaar *) brengt niet alleen interessante literatuurboeken uit, maar beiden zijn ze ook zeer verdienstelijke kunstschilders.

Ondanks het gebrek aan nachtrust riepen we uit: “Wat een heerlijkheid om weer tussen de frisgroene wijnranken te zitten en te genieten van allerlei Italiaanse spijzen en dranken. Carpe diem, Pluk de Dag!”

Klik hier voor alle onze blogs op ‘il Tramonto’

*) Frederica G. Ravazzi & Salvatore Errante Parrino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *