Genietend van weekend naar weekend

il tramonto_foto ad smets_7147Verrukkelijk om een zonnige zondag te hebben. Rustig de week te evalueren tijdens een ontspannend ontbijtje met een eitje. De 70 gekleurde Hollandse zijn allengs op. Vandaar een vers gekookt Italiaans eitje erbij.

Wat een week! Veel geschreven en veel georganiseerd voor de komende vergadering van het werkgeversnetwerk SAM. Deze week hadden we ook minder tijd voor ontspanning al hoor je ons zeker niet klagen.

De tijd gaat echter vreselijk snel. En het is buiten in de natuur zó mooi, zonde eigenlijk om binnen te zitten. Het lijkt buiten een voortschrijdende explosie. We hebben de bomen zelfs horen groeien! Of haal ik nu iets door elkaar? In ieder geval zijn deze week de zwaluwen gearriveerd, hebben we voor het eerst de nachtegaal gehoord, zitten de eerste krekels tussen het gras, hebben we al 2 keer de wielewaal gehoord in het veld, is de zon inmiddels al té krachtig om lang in de zon te zitten en heeft de garage als eerste compartiment de lente(poets)beurt van 2015 beleefd.

il tramonto_lente_foto ad smets_7063

Nadat een fles spumante was geëxplodeerd en minuscule glassplinters alles in de garageil tramonto_lente_foto ad smets_7018 bedekte, ontplofte ook nog eens een flinke pot met ‘erbe di campi’. Los van de groene kleur die blijvende vlekken maakt, was het vooral de ‘zware’ rottingsdampen die het poetsen niet tot de leukste klus van het jaar maakte. De geur van wijn tegen de muren is daarmee helaas echt verdampt en vergeten.

Jammer, we dachten even een dependance te zijn van een wijnhuis. Die droom ook weer vervlogen met de frisse geur van bleekwater en schoonmaakazijn.

Op naar het volgende weekend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *