Netwerken is net werken

Regelmatig krijgen we van onze lezers reacties dat ze de idee hebben dat wij de hele dag aan het wijnproeven zijn. Niets is minder waar. Om goede contacten op te bouwen is het noodzakelijk om veel te netwerken (en niet alleen maar met wijnhuizen….).

We waren uitgenodigd voor een grote netwerkbijeenkomst op de pier van Lignano. Op de agenda stonden prominente sprekers, daarom alleen al vonden we het noodzakelijk om hierbij aanwezig te zijn. En dan moeten we maar voor lief nemen dat we twee uur lang zitten te kijken naar veel te veel slides en luisteren naar presentaties waar we sowieso niet alles van meekrijgen.

Wij zorgen er voor dat we bij zo’n gelegenheid op tijd aanwezig zijn zodat we volop de gelegenheid hebben vooraf, in de pauze en na afloop te netwerken. Er waren veel bekenden en er was erg veel te bespreken. Zo zijn we natuurlijk volop gestart met informatiedeling ter voorbereiding van de ‘il Tramonto Gondola Award 2017’. De minister die in 2015 de Gouden Award heeft uitgereikt aan wijnhuis Ferrin was er ook en haar hebben we al op de hoogte gebracht van onze ideeën van dit jaar. Als digi magazine met inmiddels meer dan 100.000 lezers mogen we stilaan concluderen dat we een serieuze speler op de Friulaanse markt zijn.

Daniele Galizio (burgemeester Latisana) – raadlid Latisana – Mariagrazia Santoro (minister van de regio Friuli) – Marco Lorenzonetto (directeur wijnhuis Guido Lorenzonetto) – Luca Fanotto (burgermeester Lignano)

En natuurlijk staan we weer op de foto met een glas wijn in de hand. Ook dat hoort bij het netwerken. We zeggen vaak “netwerken is net werken!” Heerlijk, wat is netwerken toch een leuk beroep!

De avond sluiten we af met een ijsje op een bekend pleintje in Lignano.

Ciao a tutti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *