MARINO SALVADOR – virtuele tentoonstelling

DIGITALE TENTOONSTELLING – Bekijk via onze Italië website de digitale tentoonstelling van de Italiaanse / Friulaanse kunstenaar Marino Salvador.

Binnenkort openen wij in onze expositieruimte ‘il Granaio’ (de graanschuur) op het landgoed Villa Valetudine te Camino al Tagliamento een tentoonstelling van de hedendaagse kunstenaar Marino Salvador (1959). Een selfmade schilder, beeldhouwer en graficus die pas op 50 jarige leeftijd van zijn passie een professie heeft gemaakt. Marino Salvador is op dit moment een van de meest bekende kunstenaars in Friulië. Hij exposeert op diverse plaatsen, van Triëst tot Rome. Onlangs is hij benoemd tot Ridder in de Maltezer orde. Wij zijn er bijzonder trots op dat Marino bij ons komt exposeren. Friulië is een kunstrijk deel van Italië dat bij veel Nederlanders en Belgen nog onontdekt is.

Marino Salvador voor een van zijn enorme kunstwerken, live te zien op Villa Valetudine

Camino al Tagliamento is voor veel van onze trouwe lezers een beetje erg ver weg, vandaar openen wij een digitale inkijk in een selectie van de werken van Marino Salvador.

Ben je toch op vakantie in Noord Italië, dan ben je van harte welkom om gratis de tentoonstelling ‘live’ te bezichtigen. Dan sluiten wij de rondleiding af met een glas Prosecco of een glas wijn van één van de vele wijnboeren uit onze omgeving.

Onderstaand een reportage met een selectie van zijn werken. Binnenkort een virtuele tentoonstelling met de werken die bij ons in onze expositieruimtes zijn tentoongesteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.