Lang weekend Culinair genieten in Piemonte (27-30 oktober)

(advertorial) Van 27 tot en met 30 oktober een lang weekend culinair genieten en wijn proeven in Piemonte. Een viersterren hotel, o.a. een exclusieve kookworkshop bij Marchesi di Barolo, truffelzoeken en een bezoek aan Turijn, na Milaan de tweede grootste stad van noord Italië.

Met il Tramonto willen we de vaak onderbelichte noordelijke regio’s onder de aandacht brengen. Holland Italia Events organiseert wijnreizen en speciale reizen naar Italië en wil in de toekomst ook in ‘onze’ regio Friuli Venezia Giulia (FVG) wijnreizen gaan organiseren. Voor hun culinaire weekend in oktober in Piemonte zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Piemonte staat bekend als koning van de Italiaanse keuken
De hoofdstad van de regio Piemonte is Turijn en deze stad is zeer zeker de moeite van een bezoek waard. Piemonte is beroemd om de Italiaanse keuken, de witte truffels, Nutella, Robiolo Kaas, Barbaresco, Nebbiolo en Barolo wijnen, Caffarel Gianduiotti chocolaatjes, Vermouth en Martini, Ferrero Rocher en nog veel meer. De culinaire traditie van Piemonte biedt onbeperkte mogelijkheden voor fijnproevers. De absolute sterren van de lokale tafels zijn: de witte truffels, 9 DOP kazen, 16 DOCG wijnen en 42 DOC wijnen.

Een lang weekend Piemonte Culinair, dat wordt genieten van 27 tot en met 30 oktober.

Klik hier voor meer info of stuur een mail naar Holland Italia Events

One comment

  • Renate

    Lohnt sich auf jeden Fall – absolutes highlight – ist die Trüffelmesse in Alba – aber Vorsicht, zuviel Trüffelgeruch kann auch ohnmächtig machen. Viel kulinarischen Spass wünscht Renate!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *