Cultuurreis Friulië – er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar in mei, grijp deze kans!

Hans, Marja en Renzo van Friulvin importeren niet alleen de verrukkelijke wijnen uit Friulië, tevens runnen ze ‘La Cucagna’ een historisch pand met verschillende appartementen in het pittoreske dorpje Poffabro en organiseren ze cultuurreizen naar deze noord Italiaanse regio.

Wat begon met dagtripjes maken met gasten in ‘La Cucagne’ is uitgegroeid tot het organiseren van cultuur/wijnreizen naar Friulië.

De eerste cultuurreis van dit jaar naar Friuli-Venezia-Giulia, kortweg Friulië, staat voor de deur; er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. De mensen van Friulvin organiseren deze cultuurreis in samenwerking met Ada Vlastuin van Adarte-reizen. Als deelnemer verblijf je in la Cucagna te Poffabro en daar vandaan word je meegenomen naar de mooiste plekjes in de omgeving. Er worden ook leuke workshops georganiseerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan verse pasta maken of een bezoek aan een kaasboerderij. Zeker staat er een wijnproeverij op het programma bij één van de ‘cantina’s’ die deze regio rijk is.

Poffabro – aan de rand van het “Parco Naturale Dolomiti Friulane” –  is uitgeroepen tot één van de 30 mooiste dorpjes van Italië

INFO:
– De reis staat gepland voor 28 mei tot en met 4 juni 2019
– De kosten voor deze cultuurreis bedragen € 995,- Euro per persoon
– Inclusief: heen- en terugvlucht Nederland-Venetië; plaatselijk vervoer in Italië; entree musea en rondleidingen; 7 overnachtingen in La Cucagne; uitgebreid ontbijt, avondeten en diverse versnaperingen tussendoor.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met:
Marja Dekkers – Tel: 06-54644699 – info@cucagna.co

website Friulvin: www.friulvin.nl

Vorig jaar werd aan Friulvin de ‘il Tramonto Golden Gondola Award’ uitgereikt voor deze prachtige en unieke cultuureizen. Klik hier voor een blog over deze prijsuitreiking.

Leave a Reply

Your email address will not be published.