Amarone wijnreis & Verona

(advertorial) Een lang weekend genieten met drie wijnproeverijen met de echte beroemde Amarone wijn, stadwandeling door Verona, hotel, 2 x viergangendiner, een tortellini-lunch. En alle dagen een Nederlandstalige gids.

Met il Tramonto willen we de vaak onderbelichte noordelijke regio’s onder de aandacht brengen. Holland Italia Events organiseert wijnreizen en speciale reizen naar Italië en wil in de toekomst ook in ‘onze’ regio Friuli Venezia Giulia (FVG) wijnreizen gaan organiseren. Voor hun Amarone weekend in oktober zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Bent u ook helemaal toe aan een wijnreis naar Italie?

De beroemde Amarone wijn
Deze mooie wijnreis naar de Valpolicella staat in het teken van de Amarone wijn uit de Valpolicella bij Verona. Traditionele streekgerechten, een bezoek de historische binnestad van Verona (die niet voor niets staat vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder het pittoreske Valeggio sul Mincio, de Tortellini en zelfs een vleugje Gardameer wordt niet vergeten.

De Amarone wijnreis naar de Valpolicella van 13 tot en met 16 oktober 2017 is samengesteld voor diegene die houdt van Italië, goede wijnen en lekker eten. Kortom, alle elementen zijn aanwezig om van de Amarone Wijnreis 2017 een onvergetelijke reis te maken. Je valt met je neus in de boter, want de excursie naar Verona valt midden in  ‘Hostaria’, het driedaagse wijnfestival in Verona.

Klik hier voor meer info of stuur een mail naar Holland Italia Events

 

© 2016 Holland Italia Events Tour Operator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *